Me cilin ushqim biologjik e shpirteror ushqehesh i tille do te besh

Nese e ushqejme trupin e shpirtin me gjellra bajate, te mykura e te thartuara, medoemos do te na myket, thertohet dhe behet bajat truri, trupi, shpirti dhe do te demonstrojme fjale, mendime dhe sjellje te tilla, duke bere perpjekje ta fshehim thertiren, mykun dhe ushqimin bajat qe na ka shkaterruar trurin, trupin dhe shpirtin tone. Te gjitha keto perpjekje i bejme ne dem te tjereve dhe ua hudhim qelbesiren, mykun dhe thartiren tone atyre, qe te dukemi vete, sa ma te paster shpirterisht, fizikisht e moralisht. Ruana o zot prej ushqimeve bajate, te mykura e te thertuara biologjike e shpirterore, mos t`na myket trupi, truri e shpirti yne!
Lexusi im i dashur, mos e ushqe trupin e shpirtin tende me ushqime bajate, te mykura e te thartuara, sepse do te behesh bajat, i mykur dhe i thartuar me trup e shpirt dhe me sjellje ne raport me tjeret. I juaj mesuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje