Arritja e suksesit dhe menyrat e ndershme dhe te pandershme te arritjes se tij

Eshte jo njerezore, jo e ndershme dhe krejtesisht e papranueshme, arritja e suksesit ne dem te tjereve, duke i manipuluar, mashtruar dhe denigruar ata.
Shume prej te ashtuquajturve njerez te sukseshem i kane arrite “sukseset” e tyre, duke manipuluar, mashtruar, genjyer tjeret, permes lajkave, dinakerive, maskimeve, mashtrimeve dhe menyrave tjera te pa ndershme, qe i perdorin me arrit deri te “suksesi”.
Eshte mese e ndershme, e njerezishme, humane dhe e virtytshme, kure behemi vetevetja dhe i arrijme sukseset tona ne lamije te ndryshme njerezore, pa i mashtruar, manipuluar, genjyer dhe demtuar interesat e tjereve permes, dinakrise, cinizmit, premtimeve boshe dhe menyrave tjera te pandershme.
Lum ai person, ajo familje e shoqeri dhe lum ai komb, qe e kultivone dhe e perhape ndjenjen njerezore, veprimin kulturor, te ndershem dhe te virtytshem, per arritjen e sukseseve te ndryshme ne jete, pa i demtuar tjeret!
Lexuesi im i dashur, eshte krejtesisht e papranueshme, e pandershme dhe jo njerezore, arritja e suksesit permes manipulimit, mashtrimit, premtimeve te rrejshme e menyrave tjera te pandershme ne dem te interesave, autoritetit dhe ne dem te ekzistences se tjereve. I juaj,mesuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje