Është turp të kenë privilegjë më shumë fëmijët e komandantëve dhe politikaneve, sesa fëmijët e dëshmorëve të lirisë

16. 05. 2021
“Fëmijët e komandantëve vozitin kerre me vlerë prej 100 mij euro, fëmijët e dëshmorëve nuk kanë buk me ngrënë. Ky është turp”!Dardan Krasniqi në Tv Dukagjini.
Nga 10, 15 mij ushtar që kishim, dolën afër 60 mij veteran lufte!
Dëshmorët e atëdheut dhe lirisë nuk kanë luftuar dhe nuk e kanë dhënë jetën që fëmijët e komandantëve dhe politikaneve të vozitin kerre me 100 mij euro vlerë, e fëmijët e tyre të mos kenë kulm mbi kokë e buke me ngrënë.
Dëshmorët e lirisë nuk kanë luftuar e nuk kanë ra dëshmor për luftetar të rrejshëm, ku më tepër se 40 mij prej tyre, ta zhvatin buxhetin e Kosoves dhe ta varfërojnë skajshmërishtë popullin e sajë, nën titullin e rrejshëm “Veteran të luftës”.
Komandanta të tillë e veteran te rrejshem te luftes uroi të mos ketë kurrë Ushtria e Kosoves dhe ajo e Shqipërisë, por të kenë pris e komandanta dhe ushtar të vërtetë, të aftë profesionalishtë e ushtarakishtë, që jane te gatshem ta japin jetën në vijën e parë të frontit dhe të bijnë dëshmorë për atëdhe e për liri, kur e lyp situata. Respekt nga mësuesi Isë
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje