Përpiqu të kuptosh qëllimin e jetës

 

  1. 01. 2021

Po përpiqem sistematikisht të bëj pjesë në gupin e atyre njerëzve që orvaten përherë ta kuptojnë mire, drejtë e sa më thellë filozofin e jetës dhe qëllimin e sajë, te mos mbetem kot ne grupin e atyre të cilët i  kalojnë ditët dhe jeten kot e më kot me halle e shqetësime te shumta.

Po përpiqem të bëj pjesë në grupin e atyre që dijnë çfarë duan dhe jetojne me pasion, dëshire, vullnet dhe dashuri  për jetën, po perpiqem të dalloi nga ata të cilët perpeliten ne konfuzionet e tyre jetësore, pa i transformuar asnjehere modelet e të jetuarit dhe menyren konfuzive të orvatjeve gjatë jetës.

Të jetosh pa e kuptuar mirë, drejtë e sa më thellë qëllimin e jetës dhe të mos përzgjedhish një pasion që të flenë në zemër e në shpirt, e ke sabotuar me dashje apo pa dashje, me dije apo pa dije jetën dhe qellimin e saj, të jetosh me dinjitet, i qetë, komod dhe i lumtur duke i kapërcyer me menquri dhe me qetësi vështiresitë që mund të na dalin përpara gjatë jetës. I juaj, mësuesi Isë

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje