Mirenjohja, falenderimi dhe rrespekti më kane bere te lumtur dhe krenar

27. 07. 2020

U jam mirenjohes, falenderues dhe respektues botes, popullit dhe familjes sime te dashur, mes te cileve jam rrite, edukuar dhe kam perfituar te mira vitale e jetike prej tyre.

Qe te mos mjaftohem vetem me fjalet mirenjohje, falenderim e respekt kam bere e po bej perpjekje, mirenjoihjen, falenderimin dhe respektin qe e kam per boten, popullin tim te dashur dhe per familjen, ta deshmoi permes nivelit te sjelljeve te mija dhe permes nivelit te kontributdhenjes gjate jetes qe mu ka dhene rasti te desdhmohem ne misionin e shejte te mesimdhenesit duke u angazhuar me zemer e shpirt ta jap kontributin tim, ne edukimin dhe arsimimin e gjeneratave te reja te shkolles shqipe dhe ne mirembajtjen e duhur te atmosferes se ngrohte e te dashur dhe mirembajtjen e zhvillimit dhe edukimit sistematik te familjareve e posaqerisht te femijeve sipasardhes te mij, qe per asnje qast nuk ua kam kthyer shpinen dhe interesimin per ta.

E kam shume te kjarte qe nuk kam mujte ti bej mrekullite ne edukimin e arsimimin e gjeneratave te reja, nuk kam mujte ti bej mrekullite per familjen, per popullin e per boten, por jam mese i bindur qe e kam bere ate te mire qe i kam pas mundesite e diturine ta bej.

Me vetedije e me qellim nuk i kam bere keq botes, popullit shqiptar, as familjes sime te dashur, trashigimtar i te ciles jam, sepse e kam ndjere te turpshme, jo njerezore, jo morale, jo humane e jo kombtare ta keqperdor rriten, edukimin, arsimimin e shume e shume te mira tjera qe i kam perfituar nga bota, nga populli shqiptar dhe nga familja ime e dashur.

Me kete lumturi modeste e kam mbeshtjelle trupin tim dhe menyren e te jetuarit, qe ma ka mundesuar mirenjohja, respekti e falenderimi ndaj atyre qe kam perfituar te mira dhe ndaj kontributit modest dhene per boten, per popullin shqiptar dhe per familjen time gjate perpjekjes per ti shpaguar te mirat qe i kam marr nga faktoret ne fjale. I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje