E perjashtuan dhe e diferencuan Kryeparlamentaren Vjosa Osmanin nostallgjiket e komunizmit fashist serb te LDK-es

21. 06. 2020

Synimi i nostallgjikeve per kete akte te shemtuar e te turpshem kunder Vojasa Osmanit ishte, ti beje rrezistence synimeve te saje qe u deklarua publikishte se, nuk do te jete kurr ne krah me te korruptuarit, por do ta luftojme korrupcionin dhe te korruptuarit;
Qe u deklaruar me vendosmeri se, do t’i sjellim Kosovës ndryshimin e jo mendësinë e vjetër në pushtet;
E cila publikisht e beri me dije se, nuk do ta përkrahë asnjë tregtar e tugjar të kufijve dhe sovranitetit te Kosoves dhe do ta mbrojme barazine e Kosoves nëpërmjet reciprocitetit ndaj Serbise e ndaj tjereve dhe askujte nuk do ti punojme pas shpine;

Nostallgjiket, tregtaret e tugjaret, te korruptuarit, kundershtaret e ndryshimeve te favorshme per Kosoven e popullin e saj, mendësia e vjeter e pushtetit, sherbtoret e Vuçiçit dhe te Serbise, e vulosen edhe njehere turpin e vete, si herave tjera me perjashtimin, diferencimin dhe shkarkimin e Vjosa Osmanit nga pergjegjesite qe kishte ne LDK, personalitetin qe e perkrahu, e ngriti , i besoi dhe e diferencoi si më te miren populli me voten e vete, duke i besuar qindahere më shume asaj, se sa nostallgjikeve te regjimit komunist serb ne radhet e LDK-es . I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje