Zhurme e madhe ne seancen e djeshme te deshtuar parlamentare nga zhvatesit e Kosoves

15.04. 2020

Zhurmen e madhe ne Parlamente e krijuan grabitesit e zhvatesit e pasurise, dhe tregtaret e tugjaret me pjese te atdheut te Kosoves, nga nenshkruesit e “demarkacionit” me malin e Zi, e “asocioacionit” te komunave serbe, nga nenshkrusit e eksteritoreve per kishat ortodokse sllave, nga zhvatesit e kesaje shoqerie dhe nga te korruptuarit kembe e koke qe i perkasin ishe qeverise “pronto” dhe “pan”, se gjëja Qeveria e Kosoves me Kryeministrin e saje Albin Kurtin, na e paskan shkele Kushtetutën!

Kjo zhurme e pakuptimte e cila deshtoi qe ne nisme është vetëm një zë i kotë dhe shume i panjerzishem që dëgjohet në Parlamentin tone dhe neper debate telivizive nga ” analistet” politik qe nuk jane te afte ti pastrojne hundet e veta, pos aftesise per te fute perqarje, urrejtje e vellavrasese mes shqiptareve, duke portretizuar sa më keq Albin Kurtin dhe Qeverinë e tij në detyrë, me qellimet e tyre djallezore e antikombtare.

Edhe pse Qeveria e Kosovës, po i ndërmerr të gjitha masat e duhura për menaxhimin e krizës pandemike qe ta mbrojne sa më shume jeten e qytetareve, te cilet po i lute duke u bere thirrje atyre per degjushmeri, per rend e rregull qe ti perfillin dhe ti respektojne masat ne fjale, siq po bejne edhe qeverite e botes.

E rëndësishme është se Qeveria e Kosoves edhe pse me nje buxhet te shkaterruar e te zhvatur tersisht nga ish qeverite e meparshme “pronto” e “pan”, po e menaxhon krizën e pandemisë më së miri në rajon.

Qytetarët e Kosoves duhet të ndihen krenar e te sigurte me qeverinë në detyrë dhe t’i injorojnë debatet e politikanëve, deputeteve dhe te analisteve politik te korruptuar, te cilet trumbetojne për gjëja shkeljen e Kushtetutës, që e kanë për qëllim përfitimin politik, në llogari të situatës me te cilen jemi rrethuar, e jo kurrsesi per shkeljen e kushtetutes , te cilen po e shkelin vet me dy kembet, sipas interesave te tyre personale. I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje