Mashtrohen ata qe presin te mira nga akteret politik te ish qeverise PRONTO dhe PAN

7. 04. 2020

Eshte ligesi, perultesi e aspak menquri per popullin shqiptar tu shkoi pas atyre lidereve politik te ish qeverise PRONTO dhe asaj PAN, te cilet kultivuan politike sociopate per dy dekada me radhe, me pasaja te medha shoqrore e kombtare duke shkaterruar shtetin, pasurine shoqerore, duke shitur pjese te atdheut dhe duke nenshkruar lloj lloj dokumentacioni per favore te Serbise, Malit te Zi e Maqedonise, qe shkojne ne dem te shtetit te Kosoves, teritorit te tij e popullit shqiptar dhe shume veprime tjera te korruptuara kemb e koke me pasoja kriminale, qe e kane mbeshtete dhunshem per muri popullin shqiptar te Kosoves.

Cilat jane ato te mira te shpresoj e ti pres populli i Kosoves nga lideret politik te ish qeverise PRONTO dhe PAN, pas dhjeta e dhjeta nenshkrimeve qe i kane bere ne dem te Kosoves keta lider gjate bisedimeve Kosove-Serbi?!

Cilat te mira mund ti pres ky popull prej aktereve te ishe qeverise PRONTO dhe PAN, te cilet kane nenshkruar marrveshjen e demarkacionit me Malin e Zi, kane nenshkruar marrveshjen per asociacionin e komunave serbe me kompetenca shtetnore?

Qe kane nenshkruar tu japin eksteritor kishave ortodokse te uzurpuara nga ana e serbeve ne Kosove, duke ua marr tokat, malet e livadhet shqiptareve, qe te sorullaten popadikat serbe neper kosove me misione te ndryshme politike, sipas projekteve te Akademise Serbe, gjithnje kunder Kosoves.

Qe kane nenshkruar tu japin te drejta pakicave serbe më shume seq kane shqiptaret ne Kosove, ne Serbi, ne Mal te Zi, ne Maqedoni e në Greqi dhe më shume se sa pakicave tjera ne Kosove.

Kush pret te mira tani e tutje prej liderve politik te ish qeverise PRONTO e PAN, pas atyre shume te kqijave qe ia sollen shtetit, atedheut te Kosoves dhe popullit shqiptar, deshmon se ka ra tmerresisht viktime e mashtrimeve dhe abuzimeve te politikes propagandistike sociopate te lidereve ne fjale. I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje