SUI GENERIS

3. 04. 2020

Politikanet dhe politika jone kombetare jane sui generis ne bote. As ne Europe, e as ne Azi, as ne Afrike, e as ne Rusi, as ne Amerike dhe as ne Australi, sikur politikanet e politiken tone kombetare nuk gjene kunde ne bote!

Sa largpames e vizionar, sa punetore e humanitare, sa njerezor e kombetar, i kemi politikanet tane! Trojet tona po lulzojne nga nje ndertim ne tjetrin, kush jane ata botes po i tregojne, se nuk kan aske shok ne bote sikur veteveten!

Ne vendin tone nuk ka korrupcion as politikan te korruptuar, nuk ka papunesi, varferi, pabarazi, padrejtesi, nuk ka narkoman, trafikim qenjesh njerezore dhe trafikim te substancave narkotike e amoralitet, punet po na ecin si eshte më mire e per shyhret!

Sa te urte e te dijshem, sa te sjellshem e te ndershem, sa human e modest, sa te kuptueshem e te ndjeshem, i kemi politikanet tane!

Perhere ne histori kemi patur fat te mire, per qudi, te na udheheqin politikan te menqur, dijetar e humanitar, kombetar e jo tradhtar assesi, sidomos keta te cilet po na prijne qe dy dekada me radhe , jane sui generis ne bote dhe te pa pare!

Lum per ne qe i kemi ne balle te na prijne, sidomos lum po bejme per ldkeistat me puqistin dhe titistin ne balle te LDK-s, plakun trazavaq Isa Mustafa dhe nje grup titanikesh sypatrembur rreth tij! I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje