U therras nga zemra te ZGJOHENI

“Eshte nje kategori e njerzve qe kurr nuk e kuptojne se jane duke fjetur,lindin te fjetur,jetojne te fjetur,martohen te fjetur,rrisin femije te fjetur dhe kurr vertet nuk zgjohen.Kurr nuk arrijne te kuptojne bukurine dhe mrekulline e asaj qe e quajme ekzistence njerzore“.
Une ketyre njerzve si prind e mesues u bej thirrje : zgjohuni,zgjohuni se jeni rritur.Nuk jeni me femije vetem ne gjume te rrini.Jeta nuk i do gjumashet,pertacet,rrenacaket,lajkataret,te pabeset,dhelpnaket,dy ftyrshat,te pandershmit,egoistet,lakmiqaret, dhe njehere therras nga thellesit e zemres te zgjoheni sa me pare nga gjumi i padobishem dhe ti eliminoni te gjitha keto vese qe u permenden me lart se ua prishin dhe ua shemtojne pamjen njerezore.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje