http://www.mediafokus.info/pandemia-dhe-mesimi-online/…

http://www.mediafokus.info/pandemia-dhe-mesimi-online/…

Kuadrat e reja psikologjike po trokasin ne dyrte e mentaliteteve qe u ka skaduar koha dhe jane bere pengese e depertimit te risive, tu leshojne rruge sa më pare programimeve te reja shkencore ne brendine e shkollave tona kombtare.

Urime nga zemra e shume suksese per trimereshat e trimat e diturise dhe shkences bashkohore!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje