Humbja duke mbrojtur dinjitetin eshte ma e mire se fitorja e padinjitetshme

Ma mire eshte te humbim duke mbrojtur nderin dhe dinjitetin personal, familjar e kombetar , se sa te fitojm pa ndershem dhe pa dinjitet . Dukshem nau ka ule dinjiteti dhe nderi, duke vrapuar pas perfitimeve. Perfitimet e padinjitetshme me nivel te ulte e te pandershem, si po duket po behen dukuri e pergjithshme, ne mesin tone.
Kjo smundje e thelle dhe vdekjeprurese, dita dites po perhapet ne te gjitha fushat e organizimit tone shoqeror, duke mos kursyer politiken, ekonomine, bujqesine, shendetesine, drejtesine, arsimin, biznesin, tregtine, artin dhe ndertimtarine.
Me nje fjale, pak po punojme, aspak nuk po sakrifikojme, shume po lypim edhe pse ne dem te tjereve, mire te rrojme!!
Lexuesi im i dashur, nuk i thuhet jete e dinjitetshme, e mire, e ndershme, nese e mbeshtete fitoren dhe perfitimet e pandershme, ne deme te tjereve. I juaj, mesuesi Ise

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje