https://web.facebook.com/photo.php?fbid=450923524991616&set=p.450923524991616&type=3&theate

https://web.facebook.com/photo.php?fbid=450923524991616&set=p.450923524991616&type=3&theate

Kujtese dhe mbresa nxenesish te klases XII-5 per kujdestarin e tyre.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje