Vetem tradhtaret e fyejn, etiketojne dhe e perqajne mes veti kombin shqiptar

30. 08. 2020
Kush tjeter pos tradhtaret, bashkpuntoret shqipfoles me hasmin, shpiunet e paguar dhe zhvatesit e pasurise shtetnore dhe asaj kombtare, marrin guximin ta fyejn, ta etiketojne, ta perqajne dhe te fusin urrejtje mes shqiptareve, mbi baza fetare, politike, regjionale, grupore e partiake, para kesaje fortune qe po i kanoset rrezikshem akzistences se shqiptareve, grabitjes se teritoreve te tyre, grabitjes se aseteve më te medha te pasurise kombtare dhe zhberjes se shtetit te Kosove e ndoshta edhe te Shqiperise!
Kush tjeter pos tradhtareve, lakmitareve, zuzareve, shpiuneve dhe bashkpuntoreve shqipfoles me fqinjet tane pushtues greko-sllav e fyejn kombin shqiptar si “pjelle turko-arabe”, si pjelle italjano-greke”, si” pjelle serbo, malazezo e maqedono-sllave”, ne baze te perkatesise se besimit fetar katolik, ortodoks e islamik, besime qe i posedojne shqiptaret, me synimin qe ta shkatrrojne tersishte unitetin tone kombtar, edhe ashtu mjafte te dobsuar!
Kush tjeter pos tradhtaret, lakmitaret, karieristet, zuzaret, shpiunet, zhvatesit e kombit shqiptar dhe bashkpuntoret shqipfoles me fqinjet tane pushtues greko-sllav, ne emer te muhaxhireve shqiptar, ne emer te çameve, ne emer te popullates shqiptare te asimiluar ne grek, ne emer te popullates shqiptare te asimiluar ne maqedon, ne serb, ne malazez, ne turq e ne kombesi tjera neper bote, manipulojne me fatkeqesine e tyre duke fut perqarje, urrejtje, fyerje, ngatrresa e vellavrasje mes kombit shqiptar!
Kush tjeter pos politikanet, intelektualet karierist, shpirt e zemer prishte, mendje deformuar, edukate shkattruar, i japin te drejte individeve dhe i perkrahin ata te fusin perqarje, fyrje, ngatrresa, mosmarveshje, konfrontime e vellavrasje, ne emer te partise, ne emer te pozites, ne emer te shoqates se muhaxhireve shqiptar, shoqates se çameve, shoqates se veteraneve te luftes, ne emer te UÇK-es, ne emer te Akademise, ne emer te shoqates se ortodokseve te asimiluar ne grek, ne maqedon, ne serb e ne malazez, ti fyejne shqiptaret e ti etiketojne si “mbeturina e pjelle turko-arabe, si mbeturina e pjelle italiano-greke, si mbeturina e pjelle serbo-malazeze e maqedono-sllave, sipas perkatesive te besimeve fetare katolike, ortodokse e islame qe i posedojne shqiptaret!
Keta individ te perdreqte e shqipfoles, fyes, urrejtes, shpifes, tradhtar e shpiun, qe i bejne keto te zeza e turpe kunder kombit te vete per interersa e teka personale te ulta, ne dem te qeshtjes sone kombtare, ne dem te atdheut, ne dem te shtetit dhe popullates shqiptare, mos e gezofshin jeten e vete si njerze normal dhe i vrafte buka shqiptare dhe qumshti i nenes se tyre! I juaj, mësuesi Isë
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje