Marrja e vendimeve dhe nenshkrimet e pandergjegjshme po i kushtojne shume shtrejte kombit shqiptar

Isa Thaçi
14 Shkurt 2019 në 10:10 PD •

Marrja e vendimeve te pandergjegjeshme, te ngutshme, koke ne veti, pa u konsultuar me tjeret rreth qeshtjeve qe kane peshe te madhe kombtare e nderkombtare dhe nenshkrimi e vulosja e tyre sy mbyllur, pa e kuptuar mire permbajtjen e asaje qe nenshkruhet e vuloset, i kushton shume shtrejte kombit, shoqerise, shtetit, familjes dhe individeve shqiptar, siq na ka kushtuar deri me tani.

Per veprime te ndergjegjshme e marrje vendimesh te duhura, Henry David ka thene: “Nuk njoh fakt më inkurajues se sa aftësia e padiskutushme e njeriut për ta ngritur jetën me përpjekje të ndërgjegjshme”.

Ne mesin tone kombetar e ne atë politik, akademik, kulturor, ekonomik, shendetsor, arsimor, juridik etj, ka mjaftë njerze qe marrin vendime në menyre të pandergjegjegjshme, te papergjegjshme, te ngutshme, koke ne vete dhe pa u konsultuar me aske, sidomos ne kete qeshtje prijne politikanet tane.

Marrja e vendimeve te tilla, po i sjelle vendit degradim e shkaterrim, ngecje në zhvillim e izolim total, perqarje, ngaterresa, e kundershtime aspak njerzore, pozicione te disfavorshme mes fqinjeve tane pushtues, humbje teritoresh, korrupcion, pervetsim te paligjshme te pasurise dhe befasira tjera para nderkombetareve e para botes.

Për te gjitha keto veprime, çmimin po e paguajme shume shtrejtë si komb, fatkeqesishte dhe po ua leme pasardhesve tane, ta paguajn edhe më shtrejte haraqin e gabimeve tona!
I juaj, mësusi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje