Ndotja e ambientin shpirtnor ma e rrezikshme se ndotja e ambientit natyror

Bota po alarmohet për ndotjen e ambientit natyror duke harruar se kjo është pasojë e ndotjes shpirtërore të njerëzve. Ambienti shpirtëror ndotjet më të mëdha i përfiton përmes urrejtjes, xhelozisë, hidhërimit, zemrimit, frikës, pikëllimit, lakmise, egoizmit ekstrem, inatit dhe nervozës.                                                                                                                                                                                                                                                         Shkaqet e kësajë ndotje të madhe janë: përtacija, paditurija, tradhtija, amoraliteti, dhuna, trafikimi, rrena, paftyrësija, korupsioni, droga, prostitucioni, vjedhjet, vrasjet dhe luftrat e ndryshme ne bote mes njerezve.                                                                                                                             Lexusi im i dashur, është mirë  të mbrohemi sa ma shumë nga këto ndotje shpirterore, që  e kane perfshire nga të gjitha anët  globin toksor dhe po i kanosen njerëzimit e sidomos popullit shqiptare, ma shume se sa ndotja e ambientit natyror. I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje