Miresevini ne faqen time Keshilla Psikologjike

Pershendetje lexuesit e mije te dashur! Shpresoj qe secili prej jush do te gjej nga dicka per boten shpirterore, personale, familjare, shoqerore dhe kombetare, ne mesin e shkrimeve te mija modeste, keshilla psikologjike. Miqesisht do ti pres nga ju te gjitha komentet dhe sygjerimet, qe per baze e kane konstruktivitetin dhe zhvillimin e me tutjeshem te kesaje faqe keshilluese.

Me respekt, i Juaji Isa Thaci

Keshillat aktuale

Zhvillimi dhe kalitja trupore, intelektuale dhe shpirtërore ishin e janë domosdoshmëri e kohës

25. 07. 2015 S`iq ka nevoj trupi për zhvillim e kalitje po ashtu ka nevoj edhe mendja e shpirti i njeriu. Po su morem me këto procese për ta mirmbajtur trupin tonë, pjesët e tija, dalengadale secila dobësohen e vishken…

Nëse përballemi me vështirësit më lehtë i përballojmë dhembjet shpirtnore dhe ato psiko-fizike

21. 07. 2013 Të përballemi me vështirësit që naj sjellë jeta, e kemi më lehtë t’i përballojmë dhembjët e sajë. Po su përballëm me ato, mësohemi ta bëjm një mënyr jetese, e cila të shmang gjithçka që mundë…

Çfarë po reflktojmë ndaj vetëvetës, njerzëve dhe ndaj realitetit me të cilët rrethohemi

21. 07. 2022 Pozitiviteti dhe negativiteti i reflektimit tonë ndaj vetevetës, njerëzve e ndaj realitetit me të cilët rrethohemi, varët nga lloi i përdorimit të thjerzave që i përdorim gjatë perceptimit momental…

Mënyra e reflektimit të opozitës ndaj pozitës, është egoiste apo altruiste

20. 07. 2022 Egoizmi ka dallim të madh në raport me altruizmin. Egoistët i mbrojnë vetëm interesat e veta përsonale, në dëm të interesave kolektive, shoqërore, shtetnore e në dëm të interesave kombtare. Kjo…

Luftën e herojnëve tanë çlirimtarë që ranë dëshmorë, disa po e përdorin për zhvatje abeuziv

19. 07. 2022 Për tu bindë, se sjelljet e veprimet e disa shqipfolësve janë shëndrruar në luftë për zhvatje të Kosovës dhe pasurive të sajë dhe në luftë për pushtet kundër shtetit, mjafton ti përcjellim diskutimet…

Ata që iu bashkuan secilit pushtet para e pas luftës, janë kategoria më e ultë e njerzëve

17. 07. 2020 Kategoria më e ultë e njerëzve në mesin tonë, ishin dhe mbetën ata/ato që iu bashkauanë secilit pushtet, para e pas luftës dhe pa pikë fytyre rrahin gjoks në emër të dëshmorëve e çlirimtarëve,…

Na kontaktoni tani

Pershendetje juve te gjithe te ineresuareve per probleme te ndryshme qe u shfaqen ne fushen e shendetit intelektual, emocional, social dhe probleme tjera qe shfaqen ne jeten familjare, bashkshortore, prindore, ne jeten shkollore, problemeve qe shfaqen mes shokeve e shoqeve, mes mesimit dhe mesimdhenesit, mes partnerit dhe dashurise ne pergjithesi dhe probleme tjera te kesaje natyre, jam i gatshem ti trajtoi permes keshillimit psikologjik dhe te gjejm rrugedalje ma te natyrshme se bashku duke komunikur.